Wij hebben verschillende accessoires in ons assortiment om een tent helemaal compleet te maken. Zo kunnen wij een houten vloer inbouwen in de tent. Of een kachel inbouwen in de Yurt. Met huiden en onze speciale stoelen kan de inrichting helemaal in stijl gemaakt worden.

Verder hebben wij nog vele attributen die ingezet kunnen worden bij de verhuur. Zoals lichtsnoeren, vuurpotten, vuurschalen, hout, brandblusser etc. Deze staan niet allemaal op de website, maar kunnen, indien wenselijk, aan uw project toegevoegd worden.

Onze tarpen/luifels zijn ideaal voor het maken van een plek en bieden beschutting tegen zon en regen. Goed te combineren met een windscherm.

Nieuw in ons assortiment is de stretch-tent, de meest flexibele overkapping!

 

Stretch Tent

party tent

De stretchtent is door zijn grote maat ideaal voor het maken van een grotere overkapping bij festivals, feesten en evenementen (tot 150 personen). Bijzonder geschikt boven eetstandjes. Door het stretch materiaal is de tent in verschillende vormen op te bouwen.

De stretchtent is zandkleurig en brandwerend

Formaat: 10,5 x 15 meter

 

Tarp

tent

Een tarp is een groot tentdoek dat sterk en waterbestendig is. Ideaal om een schaduwplek mee te maken en zorgt voor een sfeervolle overkapping. Of om een plek te bepalen, bijvoorbeeld boven een infostand. Of gewoon omdat het vrolijk en feestelijk staat.

Onze tarpen zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Aan elkaar geschakeld geven zij een speciaal effect. De zg quatro-tarp, waarbij 4 tarpen in een stervorm aan elkaar worden geschakeld levert bijvoorbeeld een prachtige plek voor een vuur in de open plek in het midden.

tent
tarp te huur
tarp te huur

 

Accessoires

tent accessoires

Wij hebben vele accessoires in ons assortiment om uw tent helemaal in stijl af te leveren. Standaard accessoires zijn een passend gemaakte houten vloer, huiden, stoel en kachels voor de Yurt. Ons speciale windscherm zorgt voor beschutting en is een mooie plekbepaler zijn. Informeer gerust naar alle mogelijkheden.

tent accessoires vloer
tent accessoires
tent accessoires
tent accessoires
tent accessoires
tent accessoires
tent accessoires
tent accessoires
windscherm te huur

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

tent reinigen impregneren

 

Bezoek onze andere websites voor meer tenten:

 

Grotere groep? Combineer!

Voor een grotere groep, een uitgebreid evenement of meerdere faciliteiten, is het combineren van verschillende tenten een prachtige oplossing. Zo hebben wij ook een groot aantal slaaptentjes in ons aanbod.


slaap tentjes huren

 

Meer Tenten

Meer tenten op onze andere websites:
www.riddertenten.nl
www.indianententen.nl

de specialist

Wij zijn al 20 jaar specialist in de verhuur en verkoop van bijzondere tenten. Met veel plezier maken wij van uw feest, project of festival een succes.

Goeie deal

Bij aankoop of huur van meerdere tenten wordt een passende offerte gemaakt en kan de verkoopprijs afwijken van de op deze site genoemde bedragen.

onze klanten
tenten verhuur klanten tenten verhuur klanten tenten verhuur klanten tenten verhuur klanten tenten verhuur klanten tenten verhuur klanten meer