Wij ontwikkelen al jaren marktkramen die net even anders zijn dan de standaard marktkramen. Zo hebben wij bijvoorbeeld twee soorten viking marktkramen in ons assortement. En we hebben extra aandacht besteed aan functionaliteit, zodat de marktkraam aan te passen is aan het weer en uw wensen.

Onze marktkramen zijn bijzonder geschikt voor festivals of gewoon als je als particulier net iets anders wilt. Veel modellen zijn bovendien met gekleurd doek te bestellen.

 

Viking marktkraam

marktkraam

Deze unieke marktkraam is speciaal ontwikkeld en heeft als groot voordeel dat de klanten niet in de drup staan. Het water loop aan de achterkant van de kraam weg. Het is tevens mogelijk om aan de zijkant een klein luifeltje te plaatsen. Meerdere kramen zijn deze mooi aan elkaar te koppelen.

Het formaat van de kraam is lekker ruim met 250 x 250 cm.

 

Oseberg Marktkraam

marktkraam

Het ontwerp van de De Viking Oseberg marktkraam komt van de Normannen en is een verbastering van de echte vikingtent. De Oseberg marktkraam is heel makkelijk op te zetten en bijzonder stijlvol. De zijkanten zijn open te zetten waardoor deze marktkraam ook goed meer meerdere kramen te koppelen is. Als extra kan de marktkraam ook geheel worden gesloten, waarbij een tentvorm ontstaat.

Het formaat van de Oseberg marktkraam is 300 x 300 cm. Het doek is gemaakt van 300 grm2 katoen.

marktkraam
marktkraam
marktkraam

 

De Shop

marktkraam

De Shop marktkraam is speciaal ontwikkeld en heeft als groot voordeel dat de klanten niet in de drup staan. Het water loop aan de achterkant van de kraam weg. Het is tevens mogelijk om aan de zijkant een klein luifeltje te plaatsen. Meerdere kramen zijn aan elkaar te koppelen.

De Shop marktkraam is met name geschikt voor presentaties, verkoopbalie, infostand of gewoon als marktkraam.

Formaat
grondoppervlak: 250 x 200 cm
hoogte achter 190 cm
hoogte voor 220 cm
toonbank 250 x 65 cm

Wij hebben ook de dubbele Shop marktkraam met een formaat van 480 x 250 cm in ons assortiment.

marktkraam
marktkraam geschakeld

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

tent reinigen impregneren

 

Bezoek onze andere websites voor meer tenten:

 

Grotere groep? Combineer!

Voor een grotere groep, een uitgebreid evenement of meerdere faciliteiten, is het combineren van verschillende tenten een prachtige oplossing. Zo hebben wij ook een groot aantal slaaptentjes in ons aanbod.


slaap tentjes huren

 

Meer Tenten

Meer tenten op onze andere websites:
www.riddertenten.nl
www.indianententen.nl

de specialist

Wij zijn al 20 jaar specialist in de verhuur en verkoop van bijzondere tenten. Met veel plezier maken wij van uw feest, project of festival een succes.

Goeie deal

Bij aankoop of huur van meerdere tenten wordt een passende offerte gemaakt en kan de verkoopprijs afwijken van de op deze site genoemde bedragen.

onze klanten
tenten verhuur klanten tenten verhuur klanten tenten verhuur klanten tenten verhuur klanten tenten verhuur klanten tenten verhuur klanten meer