In ons assortiment hebben wij bijzondere tenten voor feesten, evenementen of eigen gebruik. In verschillende soorten en maten. De Chapito en de Versailles zijn echte blikvangers en zorgen voor een geslaagd feest. De Yurt is comfortabel, sfeervol, warm en kan het hele jaar door gebruikt worden. Voor een evenement een marktkraam nodig? Die hebben we ook.

Wij laten onze tenten in Europa maken en zijn nauw betrokken bij de productie en het ontwerp van de tenten. Zo kunnen we ons assortiment goed aan laten sluiten bij de wensen van onze klanten. Vaak ook als deze speciale wensen hebben.

Meer Tenten

Meer tenten op onze andere websites:
www.riddertenten.nl
www.indianententen.nl

de specialist

Wij zijn al 20 jaar specialist in de verhuur en verkoop van bijzondere tenten. Met veel plezier maken wij van uw feest, project of festival een succes.

Goeie deal

Bij aankoop of huur van meerdere tenten wordt een passende offerte gemaakt en kan de verkoopprijs afwijken van de op deze site genoemde bedragen.

onze klanten
tenten verhuur klanten tenten verhuur klanten tenten verhuur klanten tenten verhuur klanten tenten verhuur klanten tenten verhuur klanten meer